„Регіонали” та міліція зашкодили „рухівцям” подарувати Януковичу лоток яєць у Львові



„Регіонали” та міліція зашкодили „рухівцям” подарувати лідеру Партії регіонів, кандидату в президенти Віктору Януковичу лоток яєць у Львові, — повідомив ZAXID.NET.

Представники НРУ мали намір подарувати Віктору Януковичу лоток яєць на згадку про його відвідини Івано-Франківська у 2004 році, коли у нього кинули яйцем.

„Працівники міліції підійшли до нас і почали вимагати, щоб ми відійшли від майданчика біля театру Марії Заньковецької, де відбувалась зустріч В. Януковича із його прихильниками, коли ми цього не зробили, до нас підійшов представник Партії регіонів і почав застосовувати до нас фізичну силу, вслід за ним, це почали робити і правоохоронці", — сказав голова Львівської міської організації Молодого народного руху Ігор Мартинюк.

„Рухівцям” почали викручувати руки і потоптали лоток яєць, однак вони розійшлись лише після того, коли Віктор Янукович поїхав з театру.

Нагадаємо, що сьогодні відбувається візит Віктора Януковича до Львова.  




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи