Луценко викрив фальсифікації на виборах до Тернопільської обласної ради



Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко скептично оцінює заяву Віктора Януковича про те, що Юлія Тимошенко має намір фальсифікувати вибори президента. «Віктор Федорович, як завжди, нападом захищає свою підготовку», — сказав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в ефірі «5 каналу», - повідомляє «ZAXID.NET».

Міністр наголосив, що міліція не допустить фальсифікацій, і попередив, що результати волевиявлення підтасувати не вдасться. Як приклад, Юрій Луценко згадав про цьогорічні дострокові вибори до Тернопільської обласної ради. «Нам нещодавно все ж таки дозволили розкрити результати цих виборів і нами виявлено, що на кожній дільниці, де переміг Янукович або «Єдиний центр» чи інші специфічні для Галичини партії, підписи більшості тих, хто прийшов на вибори, були зроблені однією рукою — рукою того, хто заповнював відомості. Порушені кримінальні справи стосовно цього», — розповів міністр.

«Наступного тижня я обов’язково побуваю на Тернопіллі, аби активізувати цю справу і довести всім членам комісій: не беріть гріх на душу, не готуйтесь сідати за тих, хто на вашій рабській покорі хоче стати черговим вождем. Фальсифікації на цих виборах будуть жорстко придушуватися міліцією. «Каруселі» біля дільниць, фальсифікації всередині дільниць, підкуп виборців до виборів — все це ми знаємо і будемо давити, як це робили в 2006 році. Поки я є міністром, цього розгулу фальсифікацій в Україні не буде», — пообіцяв Юрій Луценко.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи