Львівська міськрада вимагає скасувати угоду між Україною та ЄС про реадмісію






Львівська міськрада вимагає від керівництва держави скасувати угоду між Україною та Європейським союзом про реадмісію, — повідомляє „Вголос”.

Таке звернення до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України Львівська міськрада прийняла вчора, 3 грудня. 

Депутати вимагають від керівництва держави скасувати Угоду між Україною та Європейським Союзом про реадмісію осіб, ухвалити новий Закон про громадянство, згідно з яким громадянство надаватиметься тільки тим особам, що народилися в Україні або є етнічними українцями, які повернулися з-за кордону для постійного проживання і роботи в Україні, а також посилити охорону східного кордону України, щоб перекрити усі канали потрапляння нелегалів на територію України.

Львівська міськрада заявила, що згідно з угодою про реадмісію з 1 січня 2010 року Україна зобов'язалася приймати у себе всіх нелегалів, які потрапили до ЄС через український кордон, і згідно з підрахунками експертів наступного року в Україні отабориться щонайменше 150 тисяч нелегалів з Центральної Азії та Африки. 

Депутати вважають, що основний тягар навали мігрантів ляже на прикордонні до ЄС області України, зокрема на Львівщину, яка змушена буде приймати сотні тисяч непрошених гостей, що нестимуть із собою злочинність, наркотики і хвороби.


Нагадаємо, що МВС планує збудувати пункт тимчасового утримання нелегалів у Львові.  



Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи