Президент Білорусі Олександр Лукашенко відвідав Прикарпаття









Президент України Віктор Ющенко та Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко відвідали Івано-Франківщину, -- повідомили коресподента «ОстроВ» в прес-службі голови Івано-Франківської ОДА.

Віктор Ющенко та Олександр Лукашенко привезли гуманітарну допомогу, яку буде передано Івано-Франківщині та взяли участь у нараді щодо подолання захворюваності на грип та ГРВЗ у регіоні з керівництвом міста Івано-Франківська та області.



«Ми прибули, щоб засвідчити, що ми з вами, розуміючи, які виклики має Івано-Франківщина щодо епідемії»,– сказав В.Ющенко під час наради. Президент України наголосив, що сьогодні слід зробити все можливе, щоб боротьба з епідемією відбувалася на професійному рівні, а всі необхідні дії були швидкими та ефективними.

Віктор Ющенко також зазначив, що сьогодні висловлюватися щодо ситуації з епідемією та заходів боротьби з нею мають виключно фахівці, а не політики.

Глава держави подякував Президентові Білорусі за його приїзд на Івано-Франківщину, що, за словами Віктора Ющенка, є свідченням підтримки Білоруссю України у складній ситуації. «І Україна, і Білорусія, безумовно, впораються з лихом, яке їх спіткало», – наголосив Віктор Ющенко.

У свою чергу Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко підкреслив, що своїм візитом до найбільш постраждалого від епідемії грипу регіону західної України він демонструє, що сьогодні ситуація не є такою жахливою і панічною. Він також додав, що хотів би під час перебування на Івано-Франківщині обговорити зі своїм колегою Віктором Ющенком перспективи співпраці Білорусі з західними регіонами.




Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи