Президент Білорусі Олександр Лукашенко відвідав Прикарпаття









Президент України Віктор Ющенко та Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко відвідали Івано-Франківщину, -- повідомили коресподента «ОстроВ» в прес-службі голови Івано-Франківської ОДА.

Віктор Ющенко та Олександр Лукашенко привезли гуманітарну допомогу, яку буде передано Івано-Франківщині та взяли участь у нараді щодо подолання захворюваності на грип та ГРВЗ у регіоні з керівництвом міста Івано-Франківська та області.



«Ми прибули, щоб засвідчити, що ми з вами, розуміючи, які виклики має Івано-Франківщина щодо епідемії»,– сказав В.Ющенко під час наради. Президент України наголосив, що сьогодні слід зробити все можливе, щоб боротьба з епідемією відбувалася на професійному рівні, а всі необхідні дії були швидкими та ефективними.

Віктор Ющенко також зазначив, що сьогодні висловлюватися щодо ситуації з епідемією та заходів боротьби з нею мають виключно фахівці, а не політики.

Глава держави подякував Президентові Білорусі за його приїзд на Івано-Франківщину, що, за словами Віктора Ющенка, є свідченням підтримки Білоруссю України у складній ситуації. «І Україна, і Білорусія, безумовно, впораються з лихом, яке їх спіткало», – наголосив Віктор Ющенко.

У свою чергу Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко підкреслив, що своїм візитом до найбільш постраждалого від епідемії грипу регіону західної України він демонструє, що сьогодні ситуація не є такою жахливою і панічною. Він також додав, що хотів би під час перебування на Івано-Франківщині обговорити зі своїм колегою Віктором Ющенком перспективи співпраці Білорусі з західними регіонами.




Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи