Термінал Львівського аеропорту будуватиме місцева влада

Кабмін віддав будівництво терміналу аеропорту Львова губернатору, - повідомляє "УНІАН".

Кабінет міністрів України передав права з управління будівництвом терміналу аеропорту Львова Львівської обласній державній адміністрації.

Про ухвалення такого рішення вчора засіданні Кабінету міністрів журналістам на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Микола КМИТЬ, зазначивши, що раніше це право належало державі.

Він підкреслив, що таке рішення дасть можливість витримати графік УЄФА з будівництва аеропорту. «Найближчі критичні дати, які є з цього приводу, – це початок будівництва терміналу, а саме його фундаменту. Ці роботи мають розпочатися 15 вересня», - сказав М.Кмить.

Для того, щоб ці роботи розпочалися в строк, зазначив М.КМИТЬ, Кабмін сьогодні прийняв рішення про виділення із стабілізаційного фонду близько 9,8 млн. грн. для викупу приватних споруд, що знаходяться на території майбутнього терміналу.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи