Тимошенко приїде до Львова не через Євро-2012, а через Світовий конгрес українців

Головна мета завтрашнього візиту Тимошенко до Львова – Світовий конгрес українців, - повідомляє "ЗІК".

У ході завтрашнього візиту Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко планує відвідати одне з львівських підприємств: «Ензим» або ринок «Шувар».
Яке саме підприємство відвідає Тимошенко, наразі остаточно не визначено. Окрім того, Юлія Тимошенко відвідає водонасосну станцію «Сокільники», яка постачає воду до Львова. Побуває прем’єр і у львівській школі №3, де поспілкується з працівниками школи.
За твердженням джерела, після учорашнього візиту представників Юлії Тимошенко з програми візиту було виключено відвідини міст Борислава і Стебника (У Бориславі Тимошенко планували познайомити з ходом відновлювальних робіт зруйнованих після повені мостів, а у Стебнику – ознайомити з ситуацією, яка склалася із карстовими печерами).
Тим часом головною метою візиту Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко стане відвідання річних загальних зборів Світового конгресу українців, які завтра розпочнуться у Львові.

Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи