О.Тягнибок: Те, що в Україні нині слабка влада не означає, що ми слабка нація…

16 серпня на Вічевому майдані м.Івано-Франківська пройшло віче націонал-демократичних сил "Ні - шантажу України!". Участь у заході взяв голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Свій виступ лідер ВО "Свобода" розпочав з привітання з нагоди 18-ої річниці Незалежності України. "18 років - це вік повноправного громадянина. А це означає, що на наступних виборах до скриньок прийдуть народжені у вільній Україні люди, на яких зі стіни не дивився "дєдушка Ленін", які не повинні були вчити історію КПРС і які не знають, що таке купувати масло і хліб за талонами. Саме в цьому є найбільша перспектива української держави. Саме це викликає "біснування" у ворогів України, зокрема у Росії. Адже там до цього часу не можуть відмовитись від імперських амбіцій". 

Олег Тягнибок наголосив на зухвалій та хамській формі, в якій відбулось звернення керівника російської держави Д.Мєдвєдєва. На зневажливе ставлення до України вказує ігнорування усіх принципів міжнародної дипломатії. Керівник "Свободи" звернув увагу на відсутність реакції з боку США та Великобританії, які є гарантами суверенітету України, а також засудив поведінку великих європейських держав, зокрема Франції та Німеччини, які "готові хоч зараз віддати Україну за російський газ".  

Чи не найголовніше, на думку голови ВО "Свобода", полягає у мовчазній реакції української влади на спровоковані Росією події, які постійно відбуваються в нашій державі. "Росія постійно випробовує нас. Але наша влада є настільки слабка, що постійно відмовчується на брутальні дії Москви. Варто згадати перевезення російських ядерних ракет територією Криму, або нещодавній приїзд громадянина Гундяєва, який вчив нас якому Богу молитися. І якою була реакція нашої влади?.. Проте Кремлю варто знати: те, що в Україні зараз слабка влада зовсім не означає, що українці - слабка нація. І ми зможемо це довести" - підсумував голова ВО "Свобода".

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи