О.Тягнибок: Те, що в Україні нині слабка влада не означає, що ми слабка нація…

16 серпня на Вічевому майдані м.Івано-Франківська пройшло віче націонал-демократичних сил "Ні - шантажу України!". Участь у заході взяв голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Свій виступ лідер ВО "Свобода" розпочав з привітання з нагоди 18-ої річниці Незалежності України. "18 років - це вік повноправного громадянина. А це означає, що на наступних виборах до скриньок прийдуть народжені у вільній Україні люди, на яких зі стіни не дивився "дєдушка Ленін", які не повинні були вчити історію КПРС і які не знають, що таке купувати масло і хліб за талонами. Саме в цьому є найбільша перспектива української держави. Саме це викликає "біснування" у ворогів України, зокрема у Росії. Адже там до цього часу не можуть відмовитись від імперських амбіцій". 

Олег Тягнибок наголосив на зухвалій та хамській формі, в якій відбулось звернення керівника російської держави Д.Мєдвєдєва. На зневажливе ставлення до України вказує ігнорування усіх принципів міжнародної дипломатії. Керівник "Свободи" звернув увагу на відсутність реакції з боку США та Великобританії, які є гарантами суверенітету України, а також засудив поведінку великих європейських держав, зокрема Франції та Німеччини, які "готові хоч зараз віддати Україну за російський газ".  

Чи не найголовніше, на думку голови ВО "Свобода", полягає у мовчазній реакції української влади на спровоковані Росією події, які постійно відбуваються в нашій державі. "Росія постійно випробовує нас. Але наша влада є настільки слабка, що постійно відмовчується на брутальні дії Москви. Варто згадати перевезення російських ядерних ракет територією Криму, або нещодавній приїзд громадянина Гундяєва, який вчив нас якому Богу молитися. І якою була реакція нашої влади?.. Проте Кремлю варто знати: те, що в Україні зараз слабка влада зовсім не означає, що українці - слабка нація. І ми зможемо це довести" - підсумував голова ВО "Свобода".

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи