На посаду міського голови Івано-Франківська претендують одразу два кандидата від одної партії



 




На посаду міського голови Івано-Франківська претендують одразу два мера – Віктор Анушкевичус, діючий мер Івано-Франківська, та його однопартієць Ігор Насалик, діючий мер Калуша, – повідомляє «Західноукраїнська газета».

Діючий міський голова В.Анушкевичус зазнав втрат у своєму рейтингу, на що вплинула заява І.Насалика про те, що він балотуватиметься на пост міського голови Івано-Франківська. Крім того, І.Насалик представляє ту ж саму політичну партію, що й В.Анушкевичус – УНП. При цьому 7 відсотків івано-франківців готові вже проголосувати за І.Насалика, сім’я якого проживає у Києві і власне з Франківськом його мало, що пов’язує.

Серед лідерів рейтингового опитування В.Анушкевичус-20%, І.Насалик – 7%. А.Микитин – 16%, О.Сич -13%, В.Бойчук - 4%.

Цікаво, що 37% респондентів - мешканців Івано-Франківська не визначилися з своїм потенційним кандидатом.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи