В Тернопільській облраді відбулась бійка регіоналів зі свободівцями

Сьогодні під час засідання сесії Тернопільської обласної ради виникла бійка між депутатами від ВО “Свобода” та Партії регіонів, - повідомляє "УНІАН".

Бійка виникла після того, як голова обласної організації Партії регіонів, депутат облради Орест Муц під час свого виступу на трибуні почав критикувати кадрову політику голови облради.

Він висловив застереження щодо того, що багатьох професіоналів апарату облради переводять у резерв, натомість замість них працевлаштовують безробітних представників ВО “Свобода”.
“Непрацюючий Дулеба Ігор став керуючим справами. Та такого ще світ не бачив: керуючий справами – це ж, по суті, друга людина в облраді!”, - заявив О.Муц.
Також він розкритикував депутатів від “Свободи” з інших регіонів, заявивши, зокрема, що кримчанин Едуард Леонов у себе в регіоні «навіть не пройшов би в сільраду».

О.Муц також висловив невдоволення кадровою політикою представників “Свободи”, які на посаду голови облради запропонували вихідця з Бердянська, який останнім часом працював у Львові, Олексія Кайду.
Коли ж О.Муц почав висловлювати застереження щодо призначення на керівну посаду в апараті облради голови волинської облорганізації ВО “Свобода” Анатолія Вітіва, депутати від “Свободи” вийшли до трибуни і забрали мікрофон. Одразу після цього почалася бійка, що супроводжувалась нецензурними висловами. Під час бійки депутати перекинули державний прапор України, який стоїть біля трибуни.

Одразу з початком бійки голова облради Олексій Кайда оголосив 30-хвилинну перерву, після чого уся президія облради покинула залу засідань.На даний момент сесійне засідання відновлено.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи