В Тернопільській облраді відбулась бійка регіоналів зі свободівцями

Сьогодні під час засідання сесії Тернопільської обласної ради виникла бійка між депутатами від ВО “Свобода” та Партії регіонів, - повідомляє "УНІАН".

Бійка виникла після того, як голова обласної організації Партії регіонів, депутат облради Орест Муц під час свого виступу на трибуні почав критикувати кадрову політику голови облради.

Він висловив застереження щодо того, що багатьох професіоналів апарату облради переводять у резерв, натомість замість них працевлаштовують безробітних представників ВО “Свобода”.
“Непрацюючий Дулеба Ігор став керуючим справами. Та такого ще світ не бачив: керуючий справами – це ж, по суті, друга людина в облраді!”, - заявив О.Муц.
Також він розкритикував депутатів від “Свободи” з інших регіонів, заявивши, зокрема, що кримчанин Едуард Леонов у себе в регіоні «навіть не пройшов би в сільраду».

О.Муц також висловив невдоволення кадровою політикою представників “Свободи”, які на посаду голови облради запропонували вихідця з Бердянська, який останнім часом працював у Львові, Олексія Кайду.
Коли ж О.Муц почав висловлювати застереження щодо призначення на керівну посаду в апараті облради голови волинської облорганізації ВО “Свобода” Анатолія Вітіва, депутати від “Свободи” вийшли до трибуни і забрали мікрофон. Одразу після цього почалася бійка, що супроводжувалась нецензурними висловами. Під час бійки депутати перекинули державний прапор України, який стоїть біля трибуни.

Одразу з початком бійки голова облради Олексій Кайда оголосив 30-хвилинну перерву, після чого уся президія облради покинула залу засідань.На даний момент сесійне засідання відновлено.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи