БЮТ відмовився брати участь у виборах на Тернопільщині

Блок Юлії Тимошенко не буде брати участь у виборах до Тернопільської облради, - відповідну заяву поширила прес-служба БЮТ.

 

"БЮТ заявляє про те, що не братиме участь у фарсі, який організовано Балогою під виглядом виборів до Тернопільської обласної ради", - йдеться в заяві.

 

"Ми закликаємо всіх наших прихильників та всіх, кому небайдужа доля Тернопільщини, не брати участі у фарсі під назвою "тернопільські вибори", - наголосила прес-служба.

 

БЮТ вважає, що "проведення виборів в Тернополі є порушенням закону, оскільки вони скасовані Верховною Радою, судами та мають відповідне роз’яснення Центральної виборчої комісії"."В умовах кризи будь-які позачергові вибори небезпечні, непотрібні та дестабілізують ситуацію", - в чергове наголосили у блоці.

 

"По суті, сьогодні Тернопільщина стала заручником клану Балоги, який намагається провести до місцевої ради свої корумповані інтереси. Інших серйозних та обґрунтованих причин проведення виборів не було і немає", - сказано в заяві."Саме на цих псевдовиборах Балога і Ко намагатимуться випробувати найбрудніші технології з фальсифікацій голосування", - підкреслює прес-служба.

 

БЮТ вважає, що "на Тернопільщині – на землі, люди якої завжди віддавали беззастережну перевагу демократичним цінностям та ідеалам, хочуть випробувати машину для обдурення людей та нехтування їх думкою". "Водночас, вважаємо за необхідне зазначити, що ми знайдемо сили і ресурси для того, щоб захистити демократію на Тернопільщині і відновити справедливість у регіоні", - підкреслюється в заяві.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи