В Дрогобичі вимагають винести за межі міста вишки мобільного зв’язку



Народний фронт Дрогобиччини поширив заяву, адресовану до Дрогобицької міської ради. У ній міститься вимога, щоб влада якнайшвидше винесла за межі міста станції мобільного зв’язку, - повідомляє «ЗІК».

Зокрема, у заяві сказано (подаємо зі збереженням стилістики): «У результаті цього ганебного факту техногенного геноциду жителі міста постійно зазнають електромагнітного опромінення і наражені на високий ступінь виникнення онкологічних і серцево-судинних захворювань. За спостеженнями мешканців міста, першими відреагували на це таргани, які залишили оселі дрогобичан. А куди діватися людям?

Даний факт не має прецеденту в світовій практиці! Дрогобич займає провідне місце в світі за кількістю встановлених вишок СМЗ на одиницю площі, їх – близько 20. Наприклад, в сусідньому Трускавці таких комунікацій лише 2 одиниці, і ті розміщені на будівлі Укртелекому.

У цивілізованих країнах світу такі комплекси розміщують за межами територій, на яких проживає населення.

Крім того, є вагомі підстави вважати, що частина вишок, які розміщені в нашому місті, можуть виконувати абсолютно інші, секретно-технологічні цілі, які можуть використовувати іноземні спецслужби в стратегічних цілях. Адже власниками СМЗ є й компанії іноземних держав, а це вже – скандал міжнародного масштабу!

У разі невиконання даної вимоги залишаємо за собою право проводити акції протесту на міжнародному рівні. Представники Народного Фронту Дрогобиччини разом з «Комітетом Дрогобиччина» української діаспори США та Канади організують акції протесту методом пікетування і голодування перед посольством України в США у Вашингтоні!»

Заяву підписали співголови Народного фронту Дрогобиччини Олег Гайдук, Юрій Мокрицький, Ярослав Лободич, громадські активісти Тетяна Маршалок, Юрій Петранівський, Мирон Іваник.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи