Віктор Анушкевичус погодився прийняти харківський пам’ятний знак УПА



На зберігання в Івано-Франківську буде передано пам’ятний знак УПА для того, щоб припинити над ним акції вандалізму в Харкові, - повідомляє "ТРК Вежа".

Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус погодився на пропозицію мера Харкова Михайла Добкіна прийняти пам'ятний знак УПА на зберігання і сподівається, що громада міста його підтримає.

22 січня 2007 року невідомі облили фарбою пам’ятний знак воїнам УПА і хрест жертвам Голодомору в Молодіжному парку Харкова.

В грудні 2006 року невідомі демонтували пам»ятний знак УПА, який знайшли в ямі, біля постаменту пам’ятника.

Як писав „Остров”: Харківській мер у розмові з мером Івано-Франківська запропонував перевезти пам’ятний знак, що наразі встановлений в Харкові до обласного центра Прикарпаття.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи