Зварич знає, що "Нашу Україну" ведуть в "ЄЦ", щоб поховати

Роман Зварич підтверджує існування плану об'єднання НСНУ і "ЄЦ", про це він сказав в інтерв'ю Обкому.

Коментуючи цю інформацію, він назвав її опереція "Зозуля", яка нібито готується секретаріатом президента, суть якої полягає у влитті "Єдиного центру" під бренд "Нашої України".

"Я думаю, він (сценарій) дуже реальний... Формально це буде називатися або вливання "ЄЦ" в "Нашу Україну", або об'єднання двох партій. Однак, справжній план (як я його розумію) свідчить про те, що мова йде про ліквідацію "Нашої України", вливання уламків "Нашої України" в "Єдиний центр" - і все це з одночасним перейменуванням "Єдиного центру" в "Нашу Україну", - сказав Зварич. 

Він також розповів, що зустрічався із президентом Віктором Ющенком і намагався переконати його в тому, що секретаріат президента на чолі з Віктором Балогою робить системні помилки. "Якщо сказати однією пропозицією - намагався донести до президента України моє глибоке переконання в окремих помилках, які вже набувають характеру системних помилок і на які слід звертати увагу. У мене склалося враження, що президент мене не почув", - сказав Зварич. 

Зварич також сказав, що вже неодноразово заявляв про те, що з боку президента "забороняти фракції входити в коаліцію було безвідповідальним". "Я вважаю, це не те що помилка - це безвідповідальна політика", - сказав Зварич.

Як відомо, після підписання Борисом Тарасюком від імені НУ-НС коаліційного договору з БЮТ і Блоком Литвина, лідер фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко і його заступник Роман Зварич подали у відставку.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи