Львівські депутати вимагають заборони комуністичної партії та ідеології комунізму

Депутати Львівської обласної ради (фракція УНП) розпочали збір підписів за проведення позачергової сесії Львівської обласної ради щодо прийняття звернення до Верховної Ради про заборону в Україні комуністичної  ідеології та введення кримінальної відповідальності за її пропагування,- повідомляє сайт Zaxid.net.

"Фракція УНП звертається до Львівської обласної ради із закликом скликати позачергову сесію, на якій ініціювати перед Верховною Радою законопроект про заборону комуністичної ідеології. Зокрема, передбачити заборону реєстрації нових та скасувати реєстрацію існуючих політичних партій та громадських організацій, які пропагують комуністичну (більшовицьку ідеологію (марксизму-ленінізму-сталінізму) та заборону їх символів і їх згадку в назвах підприємств та товарних брендах, заборону розповсюдження друкованої та аудіовізуальної продукції, яка пропагує таку ідеологію і передбачити кримінальну відповідальність та пропаганду комуністичної (більшовицької ідеології (марксизму-ленінізму-сталінізму)" - йдеться в заяві депутатів.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи