Ті, хто на Прикарпатті створював "ЄЦ", повинні понести політичну відповідальність

Ті, хто на Прикарпатті створював "ЄЦ", повинні понести політичну відповідальність, заявив один з лідерів заступник голови партії НСНУ З.Шкутяк в інтерв’ю інтернет сайту  glavred.

На запитання кореспондента "Главред" про те, що протягом останніх півроку до партії «Єдиний центр» перетекла значна частина людського потенціалу «Нашої України»... Нинішній голова Івано-Франківського обласного НСНУ сказав: "У Івано-Франківській області до «Єдиного центру» перейшло п’ять осіб, які ніякого значення для партії не мали. При тому, що «Наша Україна» для Івано-Франківської області багато років була на перших позиціях".

Нагадаємо, що обласну організацію "ЄЦ" очолює колишній нунсівець, депутат обласної ради Павло Андрусяк, а міську організацію очолює колишній нунсівець, депутат Івано-Франківської міської ради Руслан Гусак.

На уточнення кореспондента, а "чи можливий зворотній процес, коли ті, хто раніше пішов з «Нашої України» до «Єдиного центру», повернуться до вашої партії?" З.Шкутяк відповів так: "У нас немає групового прийому в партію. Якщо хтось з них захоче повернутись, він має право написати заяву, і місцевий осередок, до якого він звернеться, дасть з цього приводу свої висновки. Не може бути такого, щоб ціла партія кудись поверталася, тим більше, ви самі розумієте, той, хто цю ідею, так би мовити впроваджував, повинен понести політичну відповідальність".

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи