Як працює команда мера Івано-Франківська?…

"Мер Івано-Франківська В.Анушкевичус не зміг підібрати дієздатну команду", - заявив голова фракції "Наша Україна" у Івано-Франківській міській раді, заступник голови бюджетної комісії ради Михайло Івасютин, в інтерв'ю корреспонденту "Острова". ostro.

"Важко собі уявити, але це правда, що вже два роки заступник міського голови из питань УЖКГ (квота БЮТ) О.Дерев'янко не розмовляє з начальником УЖКГ міста П.Косюком. Начальник УЖКГ своїм підлеглим заборонив давати профільному заступнику міського голови будь-яку інформацію. Вони нині спілкуються тільки за посередництвом міського голови", - повідомив М.Івасютин.

До речі, ці посадовці займають діаметрально протилежні позиції стосовно проведення автономного опалення у оселях івано-франківців. Сайт malakava  повідомляє: "Ініціатором винесення на виконком питання про відключення від централізованого теплопостачання бажаючих це зробити мешканців багатоповерхівок, став начальник міського УЖКГ Петро Косюк. Його опонентом у цій справі став заступник міського голови з комунальних питань Олександр Дерев’янко".

Незважаючи на те, що міський та зрештою, і обласний БЮТ перебувають в жорсткій опозиції до мера В.Анушкевичуса, О.Дерев'янко є одним із старожилів виконкому. Туди він пішов працювати по "квоті БЮТ", достроково склавши повноваження депутата Івано-Франківської міськради. Та оскільки він не один раз на виконкомі голосував у супереч позиції БЮТ, але на догоду міському голові, то і неодноразово поставало питання про його відкликання з виконкому.

Чи керівництву БЮТ бракувало принциповості, а чи мали місце "інші  фактори"?, - наразі не відомо.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи