Литвин може об’єднатися з БЮТ та НУНС, але останнє слово за «Нашою Україною»

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин назвав три можливих варіанти парламентської коаліції під час прес-конференції в Чернівцях, - повідомляє «ZAXID.NET».

 

За словами В. Литвина, перший варіант - це об’єднання БЮТ, "Нашої України" і Блоку Литвина. Але доля такого об’єднання залежить від фракції "Нашої України".


Другий варіант - Партія Регіонів, "НУ" і Блок Литвина. Така коаліція означала б спробу об’єднати дві частини України - схід і захід. Але навряд чи таке можливо.

 
Третій варіант - БЮТ і ПР. Прообраз такого об’єднання вже існував у вересні цього року, коли дві фракції голосували за поправки до Конституції. Однак вони разом можуть бути лише для того, щоб діяти проти Президента Віктора Ющенка, помститися йому. Така коаліція могла б принести політичний виграш, але країна лише б програла.

 
Водночас, відповідальність за ситуацію в парламенті В. Литвин покладає на Блок Юлії Тимошенко і Партію регіонів. За його словами, саме ці фракції у парламенті мають достатньо депутатів, щоб утворити коаліцію.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи