У Львівській міськраді скоротять 20% чиновників, а решту не відправлятимуть у відрядження

З метою економії коштів в умовах кризи депутати пропонують на 20 % скоротити чиновницький апарат львівської мерії, - повідомляє „GALINFO”.

 

Депутати Львівської міської ради пропонують, щоб до прийняття бюджету на 2009 рік виконком подав на засідання Львівської міської ради нову структуру виконавчих органів, оптимізувавши їх діяльність та скоротивши чисельність чиновницького апарату на 20 %, - йдеться у зверненні, яке на сесії Львівської міськради зачитав голова бюджетної комісії Андрій Стецьків

 

Окрім того, депутатський корпус пропонує реорганізувати або ліквідувати комунальні підприємства, котрі не ефективно задовольняють потреби громади міста та перебувають у збитковому стані, потребуючи постійних дотацій з міського бюджету.

 

У зв’язку з фінансово-економічною кризою, в якій перебуває держава, депутати закликають виконавчі органи та міського голову переглянути усі видатки Львівської міської ради з метою економії коштів та планують утриматися від зайвих видатків, скоротити кількість різного роду заходів, котрі за власні кошти організовує Львівська міська рада, зменшити видатки на відрядження, зокрема за кордон, скоротити транспортні видатки виконавчого комітету, зменшивши видатки на закупівлю оргтехніки та поточні ремонти, які не є обов’язковими.

 

Депутати Львівської міської ради доручають міському голові та виконавчим органам розробити відповідні проекти ухвал щодо цьогорічних антикризових заходів та підготувати принципи формування бюджету та господарської діяльності ЛМР в умовах економічної кризи на 2009 рік, а для цього розробити відповідні антикризові заходи.

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи