Янукович зрозумів, що провокації 9 травня зіграли проти нього, – нардеп

Народний депутат Тарас Чорновіл вважає, що 22 червня у Львові не було провокації, подібних до тихі, які мали місце 9 травня, тому що Президенту Януковичу добре пояснили, що такі діють у першу чергу проти нього і ті, хто організовував провокації добре дістали по руках. Про це Тарас Чорновіл заявив в коментарі «5 каналу».

«Відмінність між 9 травня та 22 червня тільки одна єдина: тому що провокатори, ті які наділені владою, цей раз дістали по руках і більше провокаціями не займалися. 9 травня основну провокаційну роль, на превеликий жаль, виконало Міністерство внутрішніх справ. А 22 червня, очевидно, відмінність в тому, що Януковичу добре пояснили, що та провокація, яка була 9 травня, зіграла проти нього, і, очевидно, була спрямована проти нього. Я думаю, що Могильов і деякі інші люди, які робили всі ті речі 9 травня, добре дістали по руках. Так само, як і губернатори, які готували і споряджали ті провокаційні групи, які висилали до Львова», – заявив Чорновіл.

Нагадаємо, 9 травня у Львові урочистості на Пагорбі слави закінчилися сутичками між націонал-радикалами, правоохоронцями та молодиками з георгіївськими стрічками.

Невдовзі Президент України Віктор Янукович засудив події 9 травня у Львові та зазначив, що такі настрої серед населення породжують соціальне неблагополуччя українців.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи