Львівські перевізники відмовляються везти людей до Києва на захист Тимошенко, – політик

Львівська «Батьківщина» завтра, 24 червня, о 10.00  під Печерським судом підтримає Тимошенко. На знак підтримки свого лідера, екс-прем’єр-міністра України, опозиційні сили зберуться під стінами суду. Про це сьогодні, 23 23 червня, на прес-конференції повідомив голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик, - повідомляє «ОстроВ».

За його словами, зі Львова організованого виїзду не буде, оскільки  перевізники масово відмовляються надавати в оренду автобуси для охочих поїхати на суд Ю. Тимошенко.

«Ми звернулися більше як до 10 львівських перевізників, щоб зробити організований виїзд людей. Всі перевізники відмовилися з різних причин: хтось відмовився відразу; хтось, коли дізнавався, що везтимуть людей на захист Тимошенко, пояснивши, що їм проблем не потрібно», – розповів Р. Ілик.

На його переконання, перевізників просто залякують.

Через це, партійці «Батьківщини» будуть добиратися кожен по-різному.

«Завтра ми обов'язково будемо під Печерським судом. Хоча не виключено, що судове засідання буде просто перенесено, аби уникнути присутності прихильників Юлії Тимошенко» , - сказав Р. Ілик.

Він також наголосив, що підтримати екс-прем’єра приїдуть партійці і з інших областей.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України передала до Печерського суду кримінальну справу, згідно з якою Тимошенко звинувачується в перевищенні службових повноважень при укладенні газових контрактів з Росією в 2009 році.

Завтра, 24 червня, о 10.00 у Печерському суді Києва розпочнеться суд над Ю. Тимошенко.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи