Львівські перевізники відмовляються везти людей до Києва на захист Тимошенко, – політик

Львівська «Батьківщина» завтра, 24 червня, о 10.00  під Печерським судом підтримає Тимошенко. На знак підтримки свого лідера, екс-прем’єр-міністра України, опозиційні сили зберуться під стінами суду. Про це сьогодні, 23 23 червня, на прес-конференції повідомив голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик, - повідомляє «ОстроВ».

За його словами, зі Львова організованого виїзду не буде, оскільки  перевізники масово відмовляються надавати в оренду автобуси для охочих поїхати на суд Ю. Тимошенко.

«Ми звернулися більше як до 10 львівських перевізників, щоб зробити організований виїзд людей. Всі перевізники відмовилися з різних причин: хтось відмовився відразу; хтось, коли дізнавався, що везтимуть людей на захист Тимошенко, пояснивши, що їм проблем не потрібно», – розповів Р. Ілик.

На його переконання, перевізників просто залякують.

Через це, партійці «Батьківщини» будуть добиратися кожен по-різному.

«Завтра ми обов'язково будемо під Печерським судом. Хоча не виключено, що судове засідання буде просто перенесено, аби уникнути присутності прихильників Юлії Тимошенко» , - сказав Р. Ілик.

Він також наголосив, що підтримати екс-прем’єра приїдуть партійці і з інших областей.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України передала до Печерського суду кримінальну справу, згідно з якою Тимошенко звинувачується в перевищенні службових повноважень при укладенні газових контрактів з Росією в 2009 році.

Завтра, 24 червня, о 10.00 у Печерському суді Києва розпочнеться суд над Ю. Тимошенко.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи