Свободівці пояснили, навіщо „патрулюють” Пагорб слави у Львові

Депутати від ВО „Свобода” перебувають на Пагорбі слави у Львові з метою контролю за виконанням рішення суду про заборону масових акцій 22 червня, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі ЛМО ВО „Свобода”.  

„Оглядаючись на події 9 травня, коли міліція відверто сприяла та догоджала заїжджим провокаторам, депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" сьогодні прийшли на Пагорб слави, аби прослідкувати за виконанням постанови суду. Якщо будь-яка з організацій порушить постанову суду, ми нагадаємо правоохоронцям про їхній прямий обов'язок — забезпечити дотримання законності й не допустити провокацій", — сказав голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Руслан Кошулинський.  

За інформацією прес-служби, наразі у Львові не зафіксовано порушень громадського правопорядку пов’язаних з заходами 22 червня, а сам Пагорб слави, де єврейсько-сталіністські організації обіцяли провести антифашистський мітинг, з 4 год. ранку патрулює міліція. 

„Лише завдяки твердій позиції львівської громади 9 травня, коли мешканці Львова не дозволили провокаторам-зайдам принизити українців, сьогодні у місті спокійно”, — сказав Руслан Кошулинський. 

Нагадаємо, що представники лівих сил вшанували загиблих у війні на Пагорбі слави у Львові без сутичок, хоча в цей час там перебували і представники ВО „Свобода”.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи