22 червня: у Львові поки що все спокійно

Станом на 9 год. 30 хв. у Львові не спостерігається прогнозованих провокацій та сутичок у зв’язку із відзначенням Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв нацистського та комуністичного режимів, — повідомляє кореспондент „ОстроВ”.  

Зокрема, на Пагорбі слави, де організації «Євреї проти антисемітизму», «Євреї проти Гурвіца» та інші планували проводити мітинг, присутні лише значна кількість правоохоронців та журналісти.  

Раніше також проанонсовано, що об 11 год. представники   Львівського обласного осередку Антифашистського комітету України покладуть квіти до могил на Пагорбі слави.   

Нагадаємо, що вчора суд заборонив проводити у Львові будь-які заходи 22 червня, крім офіційно запланованих.   

Серед офіційних заходів у Львові у День скорботи і вшанування пам'яті жертв нацистського та комуністичного покладання вінків до підніжжя пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів, проведення екуменічної поминальної панахиди за жертвами нацистського та комуністичного режимів в Україні у подвір’ї колишньої в’язниці «Тюрма на Лонцького», покладання квітів до місць масових страт — Замарстинівська тюрма, тюрма Бригідки, пам'ятник Жертвам Львівського єврейського гетто, до Меморіалу невідомому воякові УПА, могил жертв розстрілу на Янівському кладовищі тощо, церемонія перепоховання солдатів радянської армії на солдатському цвинтарі у смт.Брюховичі, демонстрація архівних фото та відеоматеріалів, віче-реквієм за жертвами масових розстрілів червня 1941 року біля пам’ятника Т.Шевченку в центрі Львова.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи