На Львівщині через 22 червня створять оперативний штаб?

Голова Львівської обласної ради, «свободівець» Олег Панькевич заявляє, що на Львівщині можуть створити оперативний штаб для реагування на протиправні дії чи провокації 22 червня. Таку інформацію він озвучив під час засідання правління Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини», - інформує «zaxid.net».

«Закликаю до розуміння важливості 22 червня. У ці дні за нами спостерігають. Можливі провокації. Ми все будемо робити, аби уникнути таких провокацій», – звернувся він до голів районних рад області.

Олег Панькевич також зазначив: «У Львівській області, думаю, буде створено обласний оперативний штаб, до якого може бути залучено правоохоронців, представників Львівської ОДА, щоб ми мали безпосереднє спілкування з тими, хто має забезпечити охорону правопорядку в цей день. Якщо провокатор є, то провокації можуть відбутися. Попередньо оголошувались такі плани. Зараз у ЗМІ відсутність такої інформації... Сподіваємось, що правоохоронці цього разу вчинять правильне реагування», – сказав він.

Нагадаємо , громадська організації – Комітет «Євреї проти антисемітизму», «Євреї проти Гурвіца», інші громадські організації та партії мають намір провести 22 червня у Львові на пагорбі Слави антифашистський мітинг.

Водночас Львівські комуністи принесуть 22 червня на Пагорб слави свою символіку.

Нагадаємо, 22 червня 1941 року розпочалась Друга світова війна. 22 червня «свободівці» Львова вийдуть на вулиці з плакатами про розстріли НКВД та з інформацією про Другу світову війну від «незаангажованих істориків». Львівські комуністи цього дня підуть на меморіальні кладовища і могили.

Також до Львова цього дня мали намір приїхати російські політики та голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи