22 червня у Львові євреї готують антифашистський мітинг

Комітет «Євреї проти антисемітизму», «Євреї проти Гурвіца» та інші громадські організації і партії мають намір провести 22 червня мітинг у Львові на пагорбі Слави – антифашистський, - повідомляє  «Лівий берег».

Відповідну заявку ці громадські організації скерували Львівській міській раді. Захід на пагорбі Слави у Львові «Євреї проти антисемітизму» і «Євреї проти Гурвіца» хочуть розпочати 22 червня о 4.00, завершити планують о 24.00.

Крім цього, організатори відзначають, що під час заходу буде використовуватися апаратура для підсилення звуку.

Захід буде направлений «проти політики фашизму, антисемітизму та голокосту в пам'ять жертв радянського народу і всього людства, в пам'ять євреїв, загиблих у єврейському гетто, концтаборах від рук нелюдів - українських націоналістів, шухевичів, бандерівців та інших фашистських покидьків».

Організатори прогнозують, що в заході візьмуть участь 150 чоловік.

«Користуючись підпунктом 3 пункту «б» частини і статті 38 закону України «Про місцеве самоврядування » прошу повідомити ЛДУ УМВСУ у Львівській області для забезпечення громадського порядку та безпеки учасників мітингу», - йдеться в документі.

Звернення підписав голова Комітету «Євреї проти антисемітизму» Р. І. Центер.

Нагадаємо, 22 червня «свободівці» Львова вийдуть на вулиці з плакатами про розстріли НКВД і з інформацією про Другу світову війну від «незаангажованих істориків». Львівські комуністи в цей день підуть на меморіальні кладовища та могили. Також до Львова в цей день збиралися приїхати російські політики і глава Харківської ОДА Михайло Добкін.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи