Захід України ніколи не був і не буде оплотом «Свободи», - регіонал

Результати останніх виборів переконливо підтверджують, що Захід України ніколи не був і не буде оплотом партії «Свобода». На цьому наголосив голова Тернопільської обласної організації Партії регіонів Орест Муц, - повідомляє «Главком».

За його словами, на місцевих виборах 2010 року «Свобода» отримала 176 мандатів депутатів міських і районних рад, а Партія регіонів – 304, тобто майже вдвічі більше. Далі у списку – «Батьківщина» з 274 мандатами, «Фронт змін» з 79-ма, Народна партія – 53-ма.

«Звичайно, тут враховані і ті мандати, які були отримані за пропорційною частиною виборів, і ті, що за мажоритарною. Але якщо людина йшла саме від Партії регіонів як мажоритарник, то, звичайно, це теж треба враховувати», - наголосив О. Муц.

«Так, «Свобода» сьогодні має у Тернополі міського голову. Але ж Тернопіль – це ще не вся область. Тим більше, якщо в Тернополі мешкає 176 тисяч виборців, а за Надала (чинний мер Тернополя, член «Свободи», - ред.) проголосувало 25 тисяч з копійками, то ці цифри теж говорять самі за себе» - зауважив регіонал.

На його переконання, наступні вибори депутатів до обласної ради, які, ймовірно, відбудуться у 2012 році одночасно з виборами до Верховної Ради, будуть на користь Партії регіонів.

«Я не сумніваюся, що за їхніми підсумками Партія регіонів отримає більшість в обласній раді, і вже тоді візьме на себе відповідальність за стан справ в області – так само, як ми беремо на себе відповідальність там, де ми маємо більшість зараз», - зазначив Орест Муц.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи