Тимошенко попроситься в Пшонки до Львова на захист «утиснення громадян»

Колишній прем'єр України Юлія Тимошенко має намір просити Генеральну прокуратуру дозволити їй відвідати Львівську область. Про це вона повідомила журналістам біля входу в Головне слідче управління Генпрокуратури, -  інформують  «Українські новини».

«Я... отримала запрошення від громадян, права яких порушені. Це люди, які живуть у Львівській області. Це ті люди, які сьогодні не можуть ні в суді, ні в прокуратурі, ні в силових структурах знайти захист. Вони звернулися за захистом до мене, і тому сьогодні я буду подавати заяву про моє право виїхати у Львівську область і спілкуватися з людьми на їх запрошення», - сказала Ю. Тимошенко.

При цьому екс-прем'єр нагадала, що раніше Генпрокуратура двічі відмовила їй у поїздці в Харківську область, додавши, що таким чином влада намагається ізолювати її від спілкування з громадянами як лідера опозиційних сил.

Крім того, Тимошенко має намір дізнатися у Генпрокуратури, чи дозволила та їй зробити поїздку до Брюсселя з раніше поданого нею прохання.

Зазначимо, сьогодні, 2 червня, Генпрокуратура заборонила екс-прем'єрові Ю. Тимошенко відвідати Брюссель для участі в саміті Європейської народної партії 23 червня.

Нагадаємо, Генпрокуратура вже дозволяла Тимошенко відвідати Брюссель 23-25 березня для участі в саміті Європейської народної партії, проте цьому передували кілька відмов в аналогічній прохання.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи