Якби не 9 травня, ніхто б не звернув уваги на приїзд Добкіна до Львова, - чиновник

Ми сьогодні живемо в державі, і Конституція, якщо ми не дикунське плем’я, а цивілізовані люди, гарантує право поїхати людині, куди вона вважає за потрібне. Чомусь сьогодні викликає великий ажіотаж приїзд Добкіна до Львова на покладання квітів. Справа в тому, що його діди воювали в Другу світову війну. І він має повне право приїхати в будь-який куточок покласти квіти: чи це є Львів, чи це є Суми, чи це є Севастополь, чи це є Вінниця. Це в нормальній цивілізованій державі зовсім нормальні речі. Таку позицію висловив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Шурма, - повідомляє «zaxid.net».

«Питання інше: якщо, допустимо, приїзд будь-якої особи ставить собі за мету дискредитувати, збурити – це інше. Я, наприклад знаю Михайла Добкіна вже добрий десяток років. І мушу сказати, що він – нормальний, поміркований політик, управлінець, абсолютно з благочестивими намірами. Він має свої цінності, він має свої традиції, цього ніхто не заборонить – в якого бога вірити, в якій партії знаходитись. Якби не було цих подій 9 травня, ніхто б, напевно, і не звернув уваги, що він має приїхати. Тим більше, що він в мас-медіа в Харкові задекларував, що він їде туди з людьми, які воювали, з представниками громадських організацій класти квіти без всяких прапорів, стрічок, без нічого. Чому не має права поїхати будь-хто будь-куди, виходячи з якихось своїх внутрішніх переконань?», - резюмував І. Шурма.

На запитання, чи вели якісь російські політики переговори з Харківською ОДА про спільний візит до Львова на 22 червня Ігор Шурма відповів, що інформації щодо участі російських політиків у нього нема: «У Харкові абсолютно не займаюся політикою, а вже шостий рік поспіль рутинною, дуже часто невдячною управлінською, чиновницькою роботою, яка скерована на те, аби створити максимально комфортні умови людям. Я відповідаю за медико-соціальний блок. Тому мене політичні процеси на сьогодні мало турбують».

Нагадаємо, голова Харківської ОДА Михайло Добкін висловив намір приїхати до Львова 22 червня.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи