До приїзду Януковича в Ужгороді інтенсивно залатують дороги

Завтра, 19 травня, в Ужгороді з робочим візитом перебуватиме Президент України Віктор Янукович, - повідомляє прес-служба Закарпатської облдержадміністрації.

Глава держави побуває на ЗАТ «Єврокар», де візьме участь у відкритті нової лінії виробництва, відвідає Ужгородський замок, зустрінеться із журналістами.

У зв’язку з приїздом Президента в Ужгороді кілька днів інтенсивно впорядковують вулиці, де, ймовірно, проїжджатиме глава держави: асфальтують вулицю Берчені, що веде від центру до траси за Ужгородом, закидають ями у центрі міста. Окрім того, 18-19 травня від 06.00 до 15.00 у зв’язку з роботами з благоустрою та реконструкції центральних вулиць Ужгорода автомобільний рух містом тимчасово обмежений. Так, зупинено в’їзд на вулиці Корятовича, Духновича, Капітульну, Довженка, Берчені, Лучкая, Митну та Собранецьку.

Центр міста перекритий для автомобільного руху цієї середи, 18 травня, від 06.00 – зупинено проїзд вулицями Корятовича, Духновича, Капітульної, Лучкая. У середу після обіду рух вулицею Лучкая буде відновлений. Від 09.00 до 12.00 обмежено в’їзд на вулицю Берчені – від Підгірної до повороту на Стрільничну. У четвер обмеження руху згаданими вулицями (крім Бережені) діятиме від 05.00 до 15.00, – повідомляють у прес-службі Ужгородської міської ради.

За окремими даними, Президент здійснить пішу прогулянку центром Ужгорода.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи