Львів не втратить Євро-2012, через події 9 травня, вважає Маркіян Лубківський

Європейська спілка футбольних асоціацій (УЄФА) не відбиратиме у Львова право на проведення матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року через події, що сталися у місті 9 травня, - повідомляє “Уніан”.

Про це голова Місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський сказав на прес-конференції в Харкові, коментуючи заяви деяких представників Комуністичної партії України про необхідність позбавити Львів права на проведення матчів Євро-2012 після сутичок, що відбулися в місті 9 травня.

«Я би не хотів, щоб Комуністичною партією України розігрувалася якась карта і продовжувалась кампанія щодо того, які міста достойні приймати Євро-2012, які не достойні. Комуністична партія України не є тією інституцією, яка може визначати формат турніру. Єдиною структурою, яка визначає формат, – це є УЄФА. Сьогодні питання зміни формату не стоїть на порядку денному УЄФА», - сказав М.Лубківський.

Однак він наголосив, що УЄФА уважно ставиться до проблем безпеки «на території Євро-2012», і події 9 травня у Львові були розглянуті та проаналізовані Європейською спілкою футбольних асоціацій з метою недопущення подібних сутичок під час проведення турніру.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи