Мер Калуша зібрався судитись з “Західним вісником” через наклеп

Ігор Насалик, мер Калуша Івано-Франківської області збирається судитись з газетою “Західний вісник”, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

“Я, як голова Української партії, буду подавати в суд на «Західний вісник», - заявив мер Калуша Ігор Насалик”.


“Думаю, що матеріальні збитки будуть нараховані в мільйонах”, - додав він.

Про те, чи всю інформацію, яка друкується у «Західному Віснику», можна сприймати як правдиву, Ігор Насалик відповів так: «У «Західному Віснику» була надрукована стаття про те, що «Свобода» контролюється Партією регіонів, що представники «Свободи» геї та багато іншого. Проте цю інформацію було спростовано О. Сичем.

Однак після публікацій у «Західному Віснику», що нібито я маю інтереси до постачання медпрепаратів, що медпрепарати є протерміновані, що Радецька отримує 20 тис. грн. зарплати, то всі повірили, що це правда.

До слова, жодного підпису під тією заявою медиків у «Західному Віснику» не було надруковано. Напередодні цієї заяви я спілкувався із завідувачами відділів, і в нікого не було претензій до В. Радецької.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи