Губернатор Харківщини привезе до Львова людей «з добрими намірами»

22 червня, у день початку війни, делегація з Харківської та низки інших східних областей України поїде до Львова, - повідомляє «ОстроВ».

Як розповіли в прес-службі ХОДА, делегація приїде до Львова, щоб покласти квіти до пам’ятників загиблим під час Великої Вітчизняної війни.

«Я буду пропонувати делегації з Харківської області, луганчанам і донеччанам поїхати 22 червня до 70-річчя початку війни до Львова без партійної символіки, георгіївських стрічок і червоних прапорів», - наголосив губернатор Харківщини Михайло Добкін.

«Це - не політична акція, ми не збираємося робити нічого, що викличе зворотну реакцію. Я не виключаю, що ми будемо мати при собі тільки квіти і державні прапори України», - наголосив він.

За його словами, ця акція спрямована виключно на те, щоб віддати шану загиблим під час війни.

«Львів знаходиться на заході нашої країни та одним з перших прийняв на себе удар гітлерівської армії», - зазначив він.

«Я їду в місто в моїй рідній країні, в місто, де в мене величезна кількість друзів, у регіон, з яким у нас є давні добрі відносини. Я їду з добрими намірами, а не провокувати когось, не вимагати чогось, що буде йти врозріз з бажаннями територіальної громади», - запевнив М. Добкін.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи