Перший заступник міського голови Тернополя подав заяву на звільнення

Перший заступник міського голови Тернополя Петро Ландяк, що відповідає за житлово-комунальну галузь, подав мерові заяву на звільнення, - повідомляє “ЗІК”.

Зі слів посадовця, це він зробив через різні підходи до роботи.

«У мене та міського голови є певні тактичні та технічні розбіжності, різні підходи та принципи у виконанні покладених на мене обов’язків. Стратегічного нічого не трапилось, але цих чинників назбиралося стільки, що я прийняв рішення написати заяву і піти», – так Петро Ландяк прокоментував своє рішення в інтерв’ю газеті «Номер один».

За неофіційною інформацією, у відставку подало і керівництво управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міськради – його начальник Євген Бутин і заступник з економіки Тарас Білоус.

Тепер все залежатиме від розпорядження міського голови, який має з’явитися на роботі після відрядження 13 травня.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи