У Львові вже знають прізвище чоловіка, який стріляв 9 травня: Сопільник

Заступник начальника ГУ МВС у Львівській області Михайло Курочка заявив, що внаслідок подій 9 травня у Львові затримано 9 осіб. Станом на сьогодні одна особа перебуває в лікарні, а загалом зареєстровано 14 потерпілих, - повідомляє ZAXID.NET.

Щодо інциденту з пострілом у помічника депутата із травматичної зброї, Михайло Курочка повідомив лише прізвище особи, яка застосувала зброю. «Його прізвище є Сопільник, - сказав М.Курочка.

Водночас щодо інциденту, в якому постраждали журналісти, Михайло Курочка повідомив: «Це відбувалося в тому комплексі, коли йшло тих троє людей, серед яких був Сопільник. Поруч були кореспонденти. Сопільник йшов зі своїми двома колегами, і в них на грудях були почіплені на лацканах георгіївські стрічки. Молодики підійшли до них, і між ними виникла сутичка саме з того приводу, що в них стрічки. Ті відмовилися знімати, спочатку між ними почалася, я так розумію, відверта бійка… Після того один із них витягує пістолет, вистрілив, як так розумію в даному випадку, в людину, яка десь була причетна до цього інциденту. В кінцевому результаті у відповідь їх закидали камінням, що видно на плівці».

З приводу даного інциденту, за його словами, порушена кримінальна справа і проводиться розслідування.

 

Статьи

Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Луганск
20.04.2024
19:37

"Эта война не похожа ни на одну другую": Украина продолжает нарабатывать опыт психологической поддержки раненых и вернувшихся из плена

"Честно говоря, мне не хочется снова обо всем этом вспоминать... Да, я признаю, что нуждаюсь в помощи психолога. Но сейчас мне ее не предоставляют"
Все статьи