У Львові 9 травня ветерани ВВВ та УПА відзначать під державними прапорами

Ветерани Радянської та Української повстанської армії (УПА) домовилися відзначити 9 травня у Львівській області під державними прапорами України. Про це заявив губернатор Львівщини Михайло Цимбалюк, - повідомляє «ОстроВ».

«День Перемоги у Львівській області відзначимо під державними прапорами. Ніяких маршів і провокацій, націлених на те, щоб підірвати стабільність або внести неспокій у Львові та області, ми не допустимо» - заявив М. Цимбалюк.

За словами голови ОДА, в середу, 4 травня, відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення урочистих заходів до 66-ї річниці перемоги у Другій світовій війні. «На зустрічі були присутні як ветерани Радянської армії, так і ветерани Української повстанської армії (УПА), і ми домовилися, що 9 травня пройде під державними прапорами України» - розповів губернатор.

До нього також звернулися керівники Львівського обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів з пропозицією святкувати День Перемоги під державними прапорами.

М. Цимбалюк звернувся до всіх політичних сил області «не нагнітати ситуацію навколо свята 9 травня і не піддаватися на будь-які спекулятивні заяви».

Нагадаємо, Львівський апеляційний адміністративний суд 4 травня задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської організації ВО «Свобода» та заборонив 9 травня проведення масових заходів політичними партіями «Русское единство» і «Родіна» під червоними прапорами.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи