Посол Фінляндії завітає на Львівщину

Посол Фінляндії Крістер Міккелссон 10 лютого планує відвідати Моршин, - повідомляє “lvivnews.info”.

Посол планує ознайомитися з результатами впровадження проекту Агенції регіонального розвитку «Перспектива Стрийщини», який фінансується Посольством Фінляндії. Про це повідомили у Посольстві Фінляндії в Україні.

Під час цього візиту посол має намір зустрітися з керівництвом міста та відвідати дошкільний навчальний заклад "Сонечко", на базі якого реалізується проект.

Протягом 2010 року Агенція регіонального розвитку «Перспектива Стрийщини» та Моршинська міська рада реалізовували проект "Енергоощадні ініціативи Стрийщини" при фінансовій підтримці Фонду "Східна Європа" та Посольства Фінляндії в Україні.

Метою проекту було інформування мешканців м.Моршина про способи заощадження витрат традиційних джерел енергії шляхом використання альтернативних джерел енергії - енергії сонця та вітру.

Це особливо важливо для Моршина, як курортного міста, оскільки для отримання альтернативних джерела енергії використовуються природні чинники - енергія вітру та сонця. Одним з прикладів такого застосування енергії сонця було встановлення сонячного колектора на даху дошкільного навчального закладу № 2 "Сонечко" в м.Моршині.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи