«Влада Прикарпаття робила все можливе, щоб вибори пройшли нормально», - губернатор

З приводу довгострокової акції протесту «Свободи» із гаслом «НІ виборчим фальсифікаціям та політичному злодійству!» біля приміщення Івано-Франківської обласної держадміністрації, губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк дав коментар.

«Мені дуже прикро, що Франківщина знову відзначилась гучним скандалом. Думаю, не було необхідності ламатись в приміщення ОДА. Голова ОДА ніколи ні від кого не ховався», - заявив на прес-конференції М. Вишиванок.

Він запевнив, що облдержадміністрація абсолютно не втручалась у виборчий процес, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

«Із 1020 дільниць, які є в області,  голова ОДА, чи  хтось інший з мого оточення жодного разу не втручався у роботу ні одної дільничної комісії. Я офіційно заявляю, що ОДА робила все можливе і неможливе для того, щоб вибори пройшли нормально. І до фальсифікацій не причетна. При тому я не відкидаю, що на окремих дільницях могли бути порушення. Але вони проходили без адміністративного порушення», - наголосив губернатор.

За словами голови ОДА, дії «Свободи» є дешевим піаром». «Одним криком не розбудуєш ані Івано-Франківськ, ані дороги. Цим непродуманим криком, ми нічого крім шкоди,області не приносимо», - зауважив М. Вишиванок.

Також він наголосив, що готовий співпрацювати з усіма політичними силами.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи