Губернатор Прикарпаття набрав більше 50% голосів виборців

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк набрав 50,51% голосів виборців на виборах до Івано-Франківської обласної ради у мажоритарному окрузі № 52 (місто Коломия), - повідомляє «ІМК».

Серед 7 кандидатів у депутати до облради в цьому мажоритарному окрузі за М.Вишиванюка проголосували 3609 громадян, або 50,51% виборців. Його основний суперник - голова фракції БЮТ в Івано-Франківській облраді Юрій Романюк набрав 1143 голоси виборців, або 16%.

У мажоритарних округах № 53 і № 54 (місто Коломия) з виборів депутатів до Івано-Франківської облради переможцями також вийшли представники Партії регіонів - за міністра охорони здоров'я Зіновія Митника проголосував 2651 виборець, або 36,96%, за заступника міністра юстиції Богдана Гдичинського віддали свої голоси 2023 виборці, або 30,34% від загальної кількості людей, які взяли участь у голосуванні.

Як повідомлялося раніше, голова Івано-Франківської ОДА М.Вишиванюк очолив список Партії регіонів на виборах до Івано-Франківської облради.  

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи