Соловей заявив про масові фальсифікації в Івано-Франківську

Вибори мера обласного центру були сфальшовані діючої владою - вважає кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська Юрій Соловей, - повідомляє “Малакава”.

Кандидат переконаний, що дані екзит-полів і є реальною картиною волевиявлення громади міста.

"Я не знаю, як рахують у ТВК і як може перемагати Віктор Анушкевичус", - каже Юрій Соловей.

За його словами, перевага Анушкевичуса пояснюється результатами "каруселів", які масово застосовувались на кожній із дільниць міста.

"За людей, яких на момент виборів не було в Україні голосували масово, а саме: 5-10 на кожній дільниці. Узагалі, таким чином було вкинуто від 3 до 5 тисяч бюлетенів, - розповідає Юрій Соловей. - На кожну дільницю протягом доби заходили молоді особи, які отримували бюлетені за людей, яких не було в країні, чи за мертвих... Кілька таких системно діяли в кожному виборчому окрузі міста. Нами були складені відповідні акти, вжиті міри...".

Також Юрій Соловей відзначає, що знає про випадки тиску керівників бюджетних установ на своїх працівників.

"В день виборів людям телефонували й нагадували про обов'язкову явку на виборах", - резюмує Юрій Соловей.

Юрій Соловей каже, що настроєний рішуче і зазначає, щоб його опонент не розслаблявся.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи