У Львові членом виборчої комісії призначили 6-місячну дитину

На місцевих виборах у Львові членом дільничної виборчої комісії №11249 "працює" Струк Ігор Любомирович, який народився 21 травня 2010, - повідомляє «ТСН».

Як заявив уповноважений представник партії "Україна Соборна" Андрій Волошин, його політична сила сумнівається, що цей член комісії зможе якісно працювати на дільниці в день виборів.

За словами Волошина, що серед членів дільничних виборчих комісій близько 200 осіб, які не проживають у Львові, а також близько сотні, яким до дати виборів ледь виповнилося 18 років.

"Ці люди фізично не могли працювати на попередніх виборах і мати досвід роботи на дільниці, чого вимагає законодавство. А частина цих людей є головами виборчих комісій. Відповідно "Україна Соборна" подає до суду позовну заяву про оскарження рішення і припинення повноважень Львівської міської ТВК ", - сказав він.

Раніше претензії до Львівської ТВК висунула і партія "Батьківщина". Там заявили, що оскільки комісія не виконала рішення суду і не зняла з реєстрації фальшиві списки "Батьківщини", то вибори до Львівської міської ради мають бути визнані недійними.

Нагадаємо, 31 жовтня в Україні проходять місцеві вибори. Не переобиратиметься влада тільки в Києві, а також депутати Тернопільської облради – вони були обрані на позачергових виборах, які пройшли після 2006 року.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи