У Львові членом виборчої комісії призначили 6-місячну дитину

На місцевих виборах у Львові членом дільничної виборчої комісії №11249 "працює" Струк Ігор Любомирович, який народився 21 травня 2010, - повідомляє «ТСН».

Як заявив уповноважений представник партії "Україна Соборна" Андрій Волошин, його політична сила сумнівається, що цей член комісії зможе якісно працювати на дільниці в день виборів.

За словами Волошина, що серед членів дільничних виборчих комісій близько 200 осіб, які не проживають у Львові, а також близько сотні, яким до дати виборів ледь виповнилося 18 років.

"Ці люди фізично не могли працювати на попередніх виборах і мати досвід роботи на дільниці, чого вимагає законодавство. А частина цих людей є головами виборчих комісій. Відповідно "Україна Соборна" подає до суду позовну заяву про оскарження рішення і припинення повноважень Львівської міської ТВК ", - сказав він.

Раніше претензії до Львівської ТВК висунула і партія "Батьківщина". Там заявили, що оскільки комісія не виконала рішення суду і не зняла з реєстрації фальшиві списки "Батьківщини", то вибори до Львівської міської ради мають бути визнані недійними.

Нагадаємо, 31 жовтня в Україні проходять місцеві вибори. Не переобиратиметься влада тільки в Києві, а також депутати Тернопільської облради – вони були обрані на позачергових виборах, які пройшли після 2006 року.

Статьи

Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Все статьи