На Тернопільщині за голос пропонують по 100 грн та "сто грам"

Під виборчою дільницею у Скалі-Подільській невідомий намагався запропонувати за голос 100 гривень і при цьому налити 100 грам. Міліція прогнала порушника.

У день місцевих виборів 31 жовтня у Скалі-Подільській Борщівського району Тернопільщини був зафіксований випадок, коли під дільницею невідомий намагався запропонувати за голос 100 гривень і при цьому налити 100 грам, - повідомляє «ТСН».

Дільничний миттю побачив цю ситуацію і розігнав аферистів, розповів координатор кампанії громадського спостереження "Опора" в Тернопільській області Святослав Липовецький.

"Вчора в Тернополі можна було купити виборчі бюлетені по 20 гривень. Раніше у місті прямо в агітаційних палатках пропонували 150 гривень за голос. І ось сьогодні в Борщівському районі дають 100 гривень за голос", - зауважив Липовецький.

Тим часом на Тернопільщині практично без проблем відкрилися усі виборчі дільниці.

"Інформації про те, що дільниці не відкрилися чи відкрилися з порушеннями у нас немає. Єдине, що я знаю, коли відкривали дільницю у Почаєві, то члени комісії ще перераховували бюлетені", - сказав спостерігач.

Він також розповів, що неприємний випадок трапився напередодні, коли через помилки впорядкованості розташування партій у виборчому бюлетені, в останній день перед голосуванням, довелося передруковувати весь наклад бюлетенів до Бережанської районної ради.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи