У Львові опозиційні партії об`єднуються, щоб протистояти фальсифікаціям

15 осередків політичних партій Львівщини вже приєдналися до об`єднання “За чесні вибори” і ухвалили звернення щодо нічного рішення Львівського окружного адміністративного суду, - повідомляє «Львівський портал».

“Уночі з 20 на 21 жовтня Львівський окружний адміністративний суд залишив в силі рішення міської виборчої комісії. Таким чином цинічно розпочато та «узаконено» фальсифікацію виборчого процесу. Відповідальність за ці дії покладаємо на представників правлячої коаліції - Партію регіонів, Комуністичну партію України, Народну партію та їх сателітів, які мають фактичну більшість у кожній ТВК” - зазначено у заяві.

Учасники об`єднання також покладають  відповідальність за це рішення на інші політичні сили, представники яких у Львівській міській виборчій комісії його підтримали і вимагають від них відкликати своїх членів комісії, або взяти на себе політичну відповідальність за таку позицію.  

“Ми створюємо єдиний координаційний центр для контролю за виборчим процесом. Ми забезпечимо участь наших спостерігачів на всіх дільницях для проведення паралельного підрахунку голосів, замовимо незалежне соціологічне опитування екзит-пол. Наші подальші дії щодо відстоювання чесних виборів будуть узгоджені, жорсткі та у разі потреби радикальні” - зазначено у заяві.

До складу Об’єднання демократичних сил «За чесні вибори!» увійшли партії «Громадянська позиція», «За Україну», Конгрес Українських Націоналістів, Народна Самооборона, Народний Рух України, «Наша Україна», «Реформи і Порядок», Республіканська Християнська Партія, «Свобода», «Україна Соборна», УРП «Собор», Українська Платформа, «Фронт змін», Християнсько-демократичний Союз

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи