«Батьківщина» затвердила список кандидатів у депутати Львівської облради

Львівська обласна організація «Батьківщина» затвердила список кандидатів у депутати Львівської облради, — повідомляє кореспондент «ОстроВ». 

Таке рішення було прийнято під час сьогоднішньої конференції обласної організації партії за участю лідера БЮТ Юлії Тимошенко. 

Виборчий список очолив голова ЛОО ВО «Батьківщина», заступник голови Львівської облради Роман Ілик.  

Під час конференції розгорнулась дискусія навколо кандидатури діючого депутата Львівської облради Анатолія Сухинюка, який не голосував за висловлення недовіри голові Львівської ОДА Василю Горбалю, однак опинився у першій десятці виборчого списку.   

«Ця людина не повинна бути в списку», — сказав депутат Львівської облради від БЮТ Євген Буба. 

У відповідь Анатолій Сухинюк зазначив, що у нього запитань до діяльності Євгена Буби в облраді в десятки разів більше, ніж у Євгена Буби до нього.  

Проте делегати конференції таки виключили Анатолія Сухинюка зі списку.  

При цьому Юлія Тимошенко зазначила, що не даватиме вказівок кого включати, а кого не включати в список. «Я ніколи не дала жодної вказівки по списку жодному керівнику партійної організації», — сказала вона.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи