Віктора Анушкевичуса вдруге висунули на посаду мера Івано-Франківська

На конференції міської організації Української народної партії, Віктор Анушкевичус, як член партії, який в 2006 році був обраний мером міста, відзвітував про свою роботу на посаді міського голови. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Івано-Франківської міськради.

Віктор Анушкевичус зазначив, що належить до тих людей, які вміють чесно визнати свої недопрацювання, а також те, що певні передвиборні обіцянки не були з тих чи інших причин виконані. До таких належить будівництво пам’ятника Шевченку в місті. Проте. За словами міського голови, склалося так, що вдалося збудувати пам’ятник Степану Бандері та відкрити Центр патріотичного виховання його імені.

Заслухавши звіт, присутні на конференції одноголосно підтримали кандидатуру чинного міського голови і прийняли рішення  було вдруге висунути  В. Анушкевичуса кандидатом на посаду мера Івано-Франківська від міської організації УНП.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи