Львівський аеропорт прийматиме літаки під час реконструкції в 2010 році



Львівський аеропорт прийматиме літаки під час реконструкції до Євро-2012 в 2010 році, — повідомили кореспондента «ОстроВ» в прес-службі Львівської міськради.

«Була проведена нарада в Міністерстві транспорту та зв’язку України під керівництвом заступника міністра пана Давидова. У нараді також брали участь представники інституту «Аеропроекту» та представники з питань безпеки. І було  прийнято рішення, що у 2010 році летовище буде працювати у звичному режимі», — сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Розглядатиметься питання продовження роботи аеропорту і в 2011 році. «Зараз буде ще підсилена команда проектантів. Щоб в 2011 році можна було також максимально довго використовувати злітну смугу. Можливо, на деякий час у 2011 році, якщо таке рішення буде прийнято, до Львова зможуть літати літаки невеликих габаритів АН, АТР. Але це ще під питанням. Ми робимо все можливе, щоб аеропорт продовжував працювати у звичному режимі і в 2011. Це європейська практика, коли при  реконструкції аеропорти не закривають», сказав Андрій Садовий.

Нагадаємо, що раніше міський голова Львова звернувся до уряду з проханням не закривати львівський аеропорт на час реконструкції до Євро-2012.




Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи