18 мільйонів гривень витратять на спортивні майданчики за 5 років на Рівненщині

60 нових спортивних майданчиків може з’явитися на Рівненщині у наступні п’ять років, - повідомляє "zaxid.net".

Такі плани зафіксовані в проекті нової обласної програми «Спортивний майданчик» на 2010-2014 роки, яку винесено на розгляд постійних комісії Рівненської обласної ради.
В програмі передбачено, що починаючи з 2010 року, щороку на Рівненщині повинно з’являтися 4 нових спортмайданчики зі штучним покриттям розміром 42 на 22 м і 8 спортивних майданчиків із тренажерним обладнанням для загальної фізичної підготовки населення. Загалом до кінця 2014 року в області має бути збудовано 20 майданчиків зі штучним покриттям і 40 – з тренажерним обладнанням.
За інформацією начальника відділу з питань фізичної культури і спорту ОДА Миколи Петренчука, вартість одного майданчика зі штучним покриттям на сьогодні становить 300 тис.грн.
На думку розробників програми, у разі її виконання в області збільшиться кількість людей, які систематично займатимуться фізкультурою та спортом. Зокрема, на майданчики зі штучним покриттям передбачається додатково залучити 28 тисяч мешканців області, на майданчики з тренажерним обладнанням – 39 тисяч.
Члени постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури та спорту інформацію взяли до відома, рекомендували розробникам Програми внести до переліку заходів будівництво спортивного майданчика в м. Острог з відповідальним виконавцем Острозьким міськвиконкомом, і винесли питання на розгляд сесії.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи